Galerie


Galerie

Naast een lijstenmakerij heeft Atelier Horneman een volwaardige galerie waarin exposities worden gehouden. We houden thematentoonstellingen en solo-exposities. Kunstenaars worden door Atelier Horneman geselecteerd op kwaliteit en eigenheid. Bij Atelier Horneman draait het om diversiteit en talentvolle kunstenaars.

 

 

Tentoonstellingsbeleid

Atelier Horneman houdt vijf tot zes tentoonstellingen per jaar van circa twee maanden. De thema- en solo-exposities worden afgewisseld met kunstuitleenexposities. Door deze combinatie kan er zowel ingespeeld worden op de vraag van het publiek als op de nieuwe ontwikkelingen binnen de kunstwereld. Zo wordt grensverleggende kunst gecombineerd met toegankelijke kunst. Zo zal het publiek met beide kennismaken en blijft Atelier Horneman in staat om tentoonstellingen te organiseren. We richten ons op de culturele promotie van de lokale omgeving maar zijn ook nationaal gericht. Meer informatie over onze kunstuitleenexposities kunt u onder het tabblad ‘kunstuitleen’ vinden.

 

 

Galerieruimte Atelier Horneman

 

 

 


Huidige tentoonstelling

PORTRET in opdracht

Van 12 mei tot en met 21 juli 2018 organiseert Atelier Horneman de tentoonstelling ‘PORTET in opdracht’. Diverse kunstenaars zijn uitgenodigd om een werk in te zenden dat representatief is voor een portretopdracht in de stijl en techniek zoals de desbetreffende kunstenaar zou maken. Kortom, de kunstenaars laten hun skills als portrettist zien.
(meer…)