Openingsactie ‘Meesters van toen’

Gepubliceerd op 29 april 2017


Als openingsactie bij de start van de verkoop van kunstenaarsbenodigdheden, deelt Atelier Horneman aan de eerste honderd klanten die kunstenaarsbenodigdheden kopen een gratis schildersdoek van dertig bij veertig centimeter uit. De klant wordt gevraagd om op dit doekje een eigen werk te maken in het thema ‘Meesters van toen’, zoals Rembrandt van Rijn en Vincent van Gogh.

Het precieze onderwerp en de schilderswijze zijn vrij, als er maar een link te leggen is met een bekende kunstenaar uit het verleden. De doekjes dienen uiterlijk 31 augustus ingeleverd te zijn bij Atelier Horneman, die vervolgens de werken tot 25 november 2017 zal exposeren in de eigen galerie. Door de bezoekers kan er gestemd worden op de werken. Het meest favoriete schilderij wint een gratis gevulde schilderskist ter waarde van circa 160,- euro. Ook een tweede en derde prijs zullen worden uitgereikt. De bekendmaking zal plaatsvinden op zaterdag 25 november om 16.00 uur.

Atelier Horneman is gevestigd aan Kajuit 326, Lewenborg. U kunt vanaf 16 mei ook online producten bestellen via www.atelier-horneman-webshop.nl

 

 

Foto: Royal Talens

Foto: Royal Talens