Over ons


Lijstenmakerij in Groningen

Onze galerie met lijstenmakerij in de Groninger wijk Lewenborg is goed bereikbaar. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden. Atelier Horneman is in 2010 opgericht door kunstenaars Martin Horneman en Stefanie Ottens. Ondanks haar jonge leeftijd heeft het bedrijf al landelijke bekendheid opgebouwd en leveren wij door heel Nederland.

 

Kunstwerken, foto’s, spiegels of andere werkstukken worden vakkundig ingelijst op maat. In onze lijstenmakerij heeft u keuze uit ruim duizend lijsten.  Daarnaast leveren wij standaard aluminium wissellijsten en ophangsystemen.
Ga voor meer info naar onze lijstenmakerij >>

 

Galerie

We houden regelmatig  wisselende exposities. Zowel solo- als groepsexposities, waarvan het laatstgenoemde vaak op een overkoepelend thema is gebaseerd. Wij exposeren eigen werk en dat van anderen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Ga voor meer informatie naar onze galerie >>

 

Kunstuitleen

Atelier Horneman heeft een afdeling kunstuitleen. Vanaf vijf euro per maand kan al een kunstwerk gehuurd worden. Dit bedrag dient tevens als spaartegoed bij de aanschaf van een kunstwerk. Tussendoor kan het kunstwerk geruild worden zonder dat het ten koste gaat van spaartegoed.

 

De eigenaars

Martin Horneman en Stefanie Ottens runnen samen Atelier Horneman. Martin Horneman verzorgt de afdeling lijstenmakerij, cursussen en kunstuitleen. Stefanie Ottens bedenkt en organiseert de tentoonstellingen voor de galerie en verricht kunsthistorisch onderzoek in opdracht. Beide hebben de opleiding autonome beeldende kunst gevolgd aan Kunstacademie Minerva. Stefanie Ottens is tevens Master of the Arts (Kunstgeschiedenis, Moderne en Hedendaagse kunst), afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen.

 

Privacyverklaring
Lees hier onze privacyverklaring.