Actie voor Matchis

Op zondag 19 mei gaat Stijn (de broer van Stefanie) een intensieve en sportieve uitdaging aan om geld op te halen voor Matchis! Stichting Matchis zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan, zo snel mogelijk de best passende donor krijgen.

Op 19 mei is het precies een jaar geleden dat er acute leukemie AML bij Stefanie werd geconstateerd. Dankzij Matchis heeft Stefanie donor stamcellen gekregen met een 100% match en gaat het nu weer de goede kant op!

Stijn heeft als doel om minimaal €1111,- euro op te halen. Hiervoor wil hij op 19 mei 111 kilometer hardlopen van Dalfsen (zijn woonplaats) naar Veendam (Stefanie haar woonplaats). Inmiddels is het streefbedrag behaald, maar wij willen met Atelier Horneman ook ons steentje bijdragen in de vorm de volgende actie:

Na verschijning van deze nieuwsbrief, wordt namelijk 50% van de verkochte werken die momenteel bij ons aan de presentatiewand hangen, gedoneerd aan deze stichting.

Wil je de ultraloop van Stijn blijven volgen of zelf een vrije donatie geven? Dat kan via de website van Sterk voor Matchis of doneer iets in via onze donatiebus in de winkel.
https://www.sterkvoormatchis.nl/fundraisers/ultramatchis

0
Winkelwagen