Ambachtelijke lijstenmaker

Ambachtelijke lijstenmaker

Ambachtelijke lijstenmaker in Groningen past lijsten naar wens aan. Kleuren, vergulden, uitfrezen, profielen smaller maken het kan allemaal. Op de uitgelichte foto ziet u hoe wij een brede lijst smaller hebben gemaakt. Deze lijst was enkel in een brede versie beschikbaar, maar de klant wilde hem graag smaller hebben. Wij hebben speciaal met de  schaaf de randen smaller gemaakt. Vervolgens kunnen we de lijst gaan kleuren en indien gewenst vergulden. 

 

Lijsten kleuren

Lijsten speciaal naar wens kleuren doen we ook. Vaak zijn het inlegrandjes die we kleuren zodat een accentkleur uit het werk terugkomt in de lijst. Verder kleuren we ook complete lijsten naar wens van de klant. 

Lijsten uitfrezen

 Regelmatig komt het voor dat schilderijen langs de randen beschadigd zijn. Dit heeft te maken met de ouderdom van het werk. In overleg met de klant frezen we dan de sponning uit. Op deze manier valt de lijst iets verder over het schilderij heen. Hierdoor vallen de beschadigingen weg. Ook is dit een oplossing als panelen of doeken scheef zijn.

Onze winkel is te vinden achter het winkelcentrum in Lewenborg. Kijk voor meer contactgegevens op onze contact pagina.

0
Winkelwagen