Sinds kort hebben wij de bekende Barth wissellijsten maar ook luxe fotolijsten aan ons assortiment toegevoegd.

Barth

Het merk Barth staat voor  hoogwaardige kwaliteit en komt van Nederlandse bodem.
De wissellijsten zijn leverbaar in verschillende houtsoorten en kleuren aluminium. In standaard maten en kunnen op maat gemaakt worden.

 

Barth wissellijst standaard maten

De Barth wissellijsten zijn in een groot aantal standaard maten verkrijgbaar. Elke wissellijsten is voorzien van een zuurvrij inlegvel en een degelijk ophangsysteem. De lijsten zijn eenvoudig wisselbaar. Onder kunstenaars is de Barth wissellijst een bekend merk dat staat voor kwaliteit. Enkele standaard maten zullen wij op voorraad nemen en de rest is op bestelling snel leverbaar

 

Barth wissellijst op maat

De hele collectie Barth wissellijsten kunnen op maat gemaakt worden in vrijwel elke gewenste maat. De wissellijsten kunnen voorzien worden van verschillende kwaliteiten glas of plexiglas. De levertijd voor deze maatwerk wissellijsten bedraagt slechts enkele werkdagen.

 

Barth wissellijsten

Luxe Fotolijsten

Nieuw in ons assortiment zijn onze luxe fotolijstjes. We hebben er hard aan gewerkt om de fotolijstjes voor de feestdagen in de winkel te hebben.
Ben je opzoek naar een persoonlijk cadeau dan is een fotolijstje met en een leuke foto een goed idee!

Onze fotolijstjes zijn van hoge kwaliteit en vrijwel allemaal voorzien van een pootje waardoor je hem kan neerzetten. Een aantal lijstjes zijn ook op te hangen. We hebben kleine formaten voor pasfoto’s tot grotere formaten voor foto’s van 13 x 18 cm. Bijzondere vormen zoals hartjes, ovaal en zelfs lijsten met curves hebben wij op voorraad in de winkel. De fotolijstjes zijn ook online te bestellen in onze gloed nieuwe webshop!

 

Online bestellen

 

Fotolijstjes