Binnenkort herinrichting lijstenmakerij Groningen

We merkten de afgelopen periode dat we steeds meer opslag- en werkplaatscapaciteit misten. Om de opdrachten zo efficiënt mogelijke te maken komen we momenteel dus vooral ruimte in de werkplaats tekort. Daarnaast willen we betere opslagmogelijkheden creëren voor alle ingeleverde werken en minder ‘loze’ loopruimte in de winkel zelf.

We zijn momenteel dan ook bezig met het ontwerpen van de herinrichting van de winkel. Dit zal betekenen dat de winkelruimte waar de klant komt iets kleiner wordt, er komt één uitzoekbalie, een aparte kassa en een verplaatsing van de kunstenaarsbenodigdheden richting de etalage. Daarnaast zijn we met de verhuurder in gesprek over de verbetering van de klimatologische omstandigheden in de winkel, zodat het vooral in de zomer beter te vertoeven is. Voor de klanten komt er een speciale koffiehoek en een mooie presentatiewand met allerlei nieuwe inlijst voorbeelden, zodat je op je gemak en terwijl je wacht van kunst en koffie kunt genieten!

Deze herinrichting zal betekenen dat we naar verwachting twee tot drie weken gesloten zijn. Om ervoor te zorgen dat onze klanten hier zo min mogelijk last van hebben, plannen we dit rondom de Kerstvakantie. Een rustige periode wat betreft opdrachten aangezien men dan vooral met familie en vrienden om tafel zit. We zullen jullie t.z.t. via sociale media en onze website op de hoogte houden van de data en de vorderingen.

0
Winkelwagen