Borduurwerk inlijsten

Borduurwerken inlijsten doen wij met regelmaat waardoor wij ruime ervaring hebben opgedaan. Vele borduurwerkjes voor geboren kindertjes hebben wij in handen gehad en van een lijst mogen voorzien. Ook de letterlap, antiek of nieuw is bij ons geen onbekend terrein. Ook krijgen we borduurwerken binnen met schitterende afbeeldingen waarvan dit een mooi voorbeeld is.

 

Borduurwerk inlijsten

 

Dit borduurwerk van vogeltjes rond een voederhuisje hebben wij met veel plezier en aandacht ingelijst.

Met zorg is het borduurwerk opgespannen en in de gekozen lijst gezet. Het borduurwerk op de foto hebben wij ingelijst met perfect white art glas, dit glas zorgt voor extra helderheid, minder spiegelingen en het heeft een UV-werende coating. Het is ook mogelijk om een borduurwerk in te lijsten met een passe-partout. Passe-partout hebben wij in verschillende kleuren en maten.

Voordat je langs komt met een borduurwerk vragen wij je om het geheel netjes af te werken aan de achterkant. Dat betekend alle  draadjes afknippen en indien mogelijk wassen. Vervolgens kun je het borduurwerk het beste oprollen rond een koker. Hoe netter het werk wordt aangeleverd hoe mooier het eindresultaat.

 

Borduurwerk inlijsten

 

0
Winkelwagen