Doek opspannen

Voor een doek opspannen bent u bij atelier Horneman op het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het opspannen van doeken door onze achtergrond als kunstenaar. Doeken die na een vakantie opgerold in het vliegtuig mee naar Nederland gaan spannen wij op vakkundige wijze weer op. Ook voor kunstenaars spannen wij schilderijen op. Dit kan een beschilderd doek zijn of een blanco doek.

 

Een doek opspannen op maat

Wij spannen doeken op houten spielatten van 45 en 65 mm afhankelijk van het formaat. De zijkant van het spanraam is 25 mm hoog. Daarnaast is het mogelijk om uw doek op een aluminium spanraam te laten zetten. Voordeel daarvan is dat het niet krom kan trekken. Al onze spanramen kunnen op de centimeter nauwkeurig worden besteld. Met en zonder kruislat voor extra stevigheid. Voordat we het doek opspannen beoordelen wij de kwaliteit van het doek. De kwaliteit van het doek en verf bepaald hoe strak het schilderij opgespannen kan worden. Alle opgespannen doeken worden voorzien van een ophangdraad. Nadat het doek is opgespannen kan nog een lijst uitgezocht worden om het geheel helemaal af te maken. Hierover geven wij graag advies.

Levertijd

De levertijd het een doek opspannen is ongeveer twee tot vier weken. De spanramen moeten namelijk eerst op maat besteld worden. Daar gaat wat tijd overheen. Heeft u een bijzondere maat en wilt u zelf opspannen. Dat is geen enkel probleem. Dan bestellen we voor u de gewenste maat en krijgt u een telefoontje zodra het binnen is. spielatten kunnen ook opgestuurd worden indien gewenst. Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

 

Doek opspannen

0
Winkelwagen