Doopjurkje inlijsten

Een doopjurkje inlijsten kan in allerlei verschillende stijlen, van modern tot klassiek. Een sieraad voor ieders interieur en een mooi aandenken aan één van de mooiste dagen uit het leven, de geboorte van je kind. 

 

Dopen 

De geboorte van je kind is één van de belangrijkste momenten in je leven. Voor de gelovigen onder ons is het dopen daar onlosmakelijk mee verbonden. Doopjurkjes gaan soms over van generatie op generatie. Daarmee ontstaan mooie herinneringen die men graag bewaard.  Het inlijsten van een doopjurkje kan er voor zorgen dat die herinnering blijft leven, omdat je er dagelijks naar kan kijken. 

 

Inlijsten 

 Een doopjurkje inlijsten doen we met veel plezier. We zetten  een verdiepingsprofiel in de lijst zodat het doopjurkje niet tegen het glas aankomt. Hiermee voorkomen we dat er schimmel in de stof ontstaat  en het doopjurkje niet wordt platgedrukt. Daarna positioneren wij het doopjurkje op de gekozen passe-partout en zetten wij het vast met kleine lusjes. Op deze manier blijft het jurkje mooi op zijn plek hangen en is het indien nodig nog los te maken zonder beschadigingen aan het jurkje. Het doopjurkje kan ook ingelijst worden samen met het geboortekaartje en foto’s, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kom langs voor een vrijblijvend advies en om van ideeën te wisselen.

Voor meer informatie kunt u ons een berichtje sturen via onze contactpagina

 

 

 

 

65 jaar oud doopjurkje ingelijst

Doopjurkje inlijsten

0
Winkelwagen