Faber-Castell workshop klaproos – vijgen – kersen tekenen

Home 9 Geen onderdeel van een categorie 9 Faber-Castell workshop klaproos – vijgen – kersen tekenen

Faber-Castell workshop klaproos – vijgen – kersen tekenen

Op zaterdag 21 oktober geeft Nicky Saliha van Faber-Castell voor de tweede keer een workshop bij lijstenmakerij Atelier Horneman in Groningen. Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende basistechnieken van het Polychromos kleurpotlood. Ontdek alle kleuren en de veelzijdigheid van deze potloden en ga onder begeleiding van Nicky een klaproos, vijgen of kersen tekenen! Zij legt je meer uit over de Polychromos kleurpotloden en de verschillende basistechnieken zoals een simpele kleurovergangen maken met één kleur.

Er zijn twee workshoptijden waar je op in kunt schrijven: van 10.00-11.30 en 12.00-13.30. Er kunnen per workshop maximaal 8 personen aanschuiven. Bij grote belangstelling wordt er nog een workshop georganiseerd. Je hoeft zelf geen materiaal mee te nemen, alles is aanwezig.

De deelnamekosten zijn €12,50 per persoon, maar omdat het ons 12,5 jarig jubileumjaar is, mogen de deelnemers daarna weer ter waarde van €12,50 aan teken- en schildersmateriaal bij ons in de winkel uitzoeken! Voor het bedrag krijg je dus én en workshop én teken- of schildersmateriaal!

Aanmelden is verplicht. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@atelier-horneman.nl o.v.v. het aantal personen en het gewenste tijdstip. Geef je op snel op, want als we niet genoeg aanmeldingen binnen hebben, kan de workshop helaas niet doorgaan!

0
Winkelwagen