Faber-Castell workshop Tijgerkop tekenen

Ook altijd al eens een imposante tijgerkop willen leren tekenen? Op zaterdag 13 mei geeft Nicky Saliha van Faber-Castell een workshop bij lijstenmakerij Atelier Horneman in Groningen. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het opzetten van een tijgerkop in grafiet potlood. De kop wordt stap voor stap getekend in basisvormen waar je steeds meer lagen en detail aan toevoegt. De deelnemers maken gebruik van de nieuwe matte grafietpotloden om de tijgerkop te realiseren.

Er zijn twee workshoptijden waar je op in kunt schrijven: van 10.00- 11.30 en 12.00-13.30. Er kunnen per workshop maximaal 8 personen aanschuiven. Bij grote belangstelling wordt er nog een workshop georganiseerd. Je hoeft zelf geen materiaal mee te nemen, alles is aanwezig.

De deelnamekosten zijn €12,50 per persoon, maar omdat het ons feestje is, mogen de deelnemers daarna weer ter waarde van €12,50 aan teken- en schildersmateriaal bij ons in de winkel uitzoeken! Voor het bedrag krijg je dus én en workshop én teken- of schildersmateriaal!
Aanmelden is verplicht. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@atelier-horneman.nl o.v.v. het aantal personen en het gewenste tijdstip. Geef je op snel op, want als we niet genoeg aanmeldingen binnen hebben, kan het feestje helaas niet doorgaan!

0
Winkelwagen