Grote fotolijsten

Grote fotolijsten kunnen wij leveren in standaard maten. Zowel in hout als aluminium tot A0 formaat. We hebben standaard ook enkele vierkante maten. Verder kunnen we ook fotolijsten op maat maken. Deze kunnen ook groter dan A0 geleverd worden en met verschillende soorten glas.

 

Grote fotolijsten van Switch-It

De grote fotolijsten van Switch-it die wij leveren zijn er in drie kleuren en twee modellen. Zo hebben we een smal en een breed aluminium profiel. Het smalle model is leverbaar in de kleuren zilver, zwart en titaan. Daarentegen is het brede profiel alleen leverbaar in de kleuren zilver en titaan. Deze lijsten hebben een mooie prijs kwaliteit verhouding en kunnen voorzien worden van een passe-partout. Passe-partouts zijn leverbaar in vele kleuren. Bij wissellijsten kun je maximaal twee passepar-touts op elkaar doen anders wil hij niet dicht.

Maatwerk

Eigenlijk kunnen we van elke maatwerk lijst wel een grote fotolijst maken. Ook als hij wisselbaar moet zijn. Dan zetten we er een ander achterwand in. Met een mooie passe-partout en museumglas krijgt u een fotolijst van grote klasse. Daarnaast zijn er ook eenvoudige wissellijsten die wij op maat kunnen bestellen en leveren.   

 

Onze winkel is te vinden achter het winkelcentrum in Lewenborg. Kijk voor meer contactgegevens op onze contact pagina.

0
Winkelwagen