Lijstenmaker Groningen

Lijstenmaker Atelier Horneman is goed bereikbaar. We zijn gevestigd in Lewenborg, Groingen. De lijstenmakerij is te vinden achter het winkelcentrum. Hier kunnen klanten gratis kunnen parkeren. Bovendien is laden en lossen voor de deur toegestaan. Dit is handig voor grotere projecten. Onze lijstenmaker Groningen staat graag voor u klaar. Ga naar contact voor een plattegrond en onze adresgegevens.

Hoge Kwaliteit

Atelier Horneman is de eerste gecertificeerde lijstenmaker van Groningen. Kwaliteit en service staat bij ons voorop. Behalve houten lijsten leveren wij ook aluminium lijsten. Er zijn vele combinaties te bedenken van lijsten met passe-partouts. Daarnaast zijn er diverse soorten glas. Wij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen onze klanten een weloverwogen besluit nemen. Behalve aan particulieren leveren wij ook lijsten aan musea en bedrijven door heel Nederland.

Inlijst inspiratie

Voorbeelden van lijsten zetten wij op onze website om onze klanten te inspireren. U zult zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Behalve schilderijen kunnen ook objecten en kledingstukken ingelijst worden. Via de pagina inlijst inspiratie kunt u op thema inspiratie op doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Restauratie Schilderijen

Voor schoonmaken en restaureren van schilderijen kunt u ook terecht bij onze lijstenmaker Groningen. Kunstwerken worden eerst beoordeeld en aan de hand daarvan wordt een vrijblijvende offerte gemaakt.

Winnaar inlijstwedstrijd

Meerdere malen hebben wij mee gedaan aan de inlijstwedstrijd van Brancheorganisatie Art-Frame. Daarmee sleepten wij meerdere prijzen in de wacht. Met de onderstaande ingelijste wajangpop werden wij tweede van de Benelux.

lijstenmaker Groningen
0
Winkelwagen