Lijstenmakerij Appingedam niet gevonden?

Waarschijnlijk heeft u lijstenmakerij Appingedam niet gevonden. Vanuit Appingedam is onze lijstenmakerij goed bereikbaar. Wij zijn gevestigd in de Groninger wijk Lewenborg waar u gemakkelijk gratis kunt parkeren. Onze winkel is te vinden achter het centraal gelegen winkelcentrum die vanuit alle windrichtingen goed staat aan gegeven. Voor uitgebreide route informatie verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

 

Vele mogelijkheden 

Atelier Horneman is lijstenmaker van het jaar 2020 geworden. Daaruit blijkt al de kwaliteit die wij leveren. Wij lijsten van alles in. Natuurlijk kunstwerken, foto’s en borduurwerken. Daarnaast kunnen wij nog veel meer inlijsten. Bijvoorbeeld Kleding, denk daarbij aan een voetbalshirts of zelfs een trouwjurk. Verder zijn we gespecialiseerd in 3D inlijsten. Een mooi voorbeeld hiervan is de wajangpop die we hebben ingelijst. Deze kunt u onderaan de pagina bekijken. 

Schilderij opspannen

Ook spannen we schilderijen op. Deze doeken zijn vaak meegenomen tijdens een vakantie. spannen wij weer op zodat het mooi kan hangen. Hier hebben we veel ervaring mee en daarover kunt u lezen op de volgende pagina. Vervolgens kunt u er een mooie lijst bij uitzoeken. Dit maakt het helemaal af.

Kunstenaars

Behalve kunstenaars op gebied van inlijsten zijn beide eigenaars van Atelier Horneman zelf ook kunstenaar. Stefanie Ottens is vooral tekenaar en Martin Horneman schildert. Door hun opleiding aan de kunstacademie Minerva hebben ze een goede kennis van kunst en verschillende technieken. Handig bij het inlijsten maar ook bij het adviseren over kunstenaarsbenodigdheden. Sinds een aantal jaren is de lijstenmakerij uitgebreid met een fijne selectie kunstenaarsbenodigdheden. Deels voor eigen gebruik en als service naar de klant toe. 

0
Winkelwagen