Lijstenmakerij Delfzijl

Vanuit Delfzijl is onze lijstenmakerij Atelier Horneman erg goed te bereiken. Atelier Horneman is bovendien de best vindbare lijstenmakerij in Groningen. We hebben namelijk twee locaties. Atelier Horneman is onder ander gevestigd in Lewenborg. We zitten daar vlakbij het winkelcentrum waar parkeren nog gratis is. Onze tweede locatie is gevestigd in Veendam. 


Gecertificeerde lijstenmakerij

Atelier Horneman is de enige gecertificeerde lijstenmakerij in de provincie Groningen. Kwaliteit en service staat bij dus ons stipt op nummer één. In ons atelier maken we bijvoorbeeld lijsten op maat van hout en aluminium. Behalve lijsten leveren we daarnaast ook spiegels op maat. Onze inlijstingen zijn bovendien van hoge kwaliteit. In 2020 zijn we daardoor tijdens een nationale wedstrijd uitgeroepen tot Lijstenmaker van het jaar 2020!


Over ons

Atelier Horneman is in 2010 opgericht door kunstenaars Martin Horneman en Stefanie Ottens. Zij hebben inmiddels landelijke bekendheid opgebouwd en leveren lijsten door heel Nederland. Atelier Horneman levert dan ook aan bedrijven, musea, particulieren en diverse kunstenaars. Atelier Horneman heeft dus twee vestigingen, één in de Groninger wijk Lewenborg en één naast de Turfcentrale in Veendam. En zijn op beide locaties voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Alle tijd en aandacht

Er zijn vele combinaties te bedenken van lijsten met passe-partouts en diverse soorten glas. Wij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden te bespreken. Hierdoor kunnen onze klanten een goede keuze maken. Ten eerste leveren wij gewoon glas, maar bijvoorbeeld ook speciale museumglas. Ten tweede kunt u bij ons kiezen uit meer dan een paar honderd lijstvoorbeelden. Tot slot hebben wij allerlei kleuren passe-partouts.

Lijstenmakerij dichtbij Delfzijl die ook restaureert

Naast inlijsten kunnen we ook uw schilderij restaureren. Maar we kunnen ook speciale opdrachten aannemen. In samenwerking met professionele restauratoren hebben wij bijvoorbeeld inmiddels menig schilderij laten schoonmaken. Ook voor textiel- en papierrestauratie kunt u bij ons terecht. Neem dus vooral contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Twee jaar op rij prijs bij internationale lijstenmakerswedstrijd
0
Winkelwagen