Lijstenmakerij in de buurt van Eelde

Ben je op zoek naar een lijstemakerij in de buurt van Eelde? Vanuit Eelde is onze lijstenmakerij erg goed te bereiken. Atelier Horneman is de best bereikbare lijstenmakerij in Groningen. De Groningse lijstenmaker is gevestigd in Lewenborg. We zitten namelijk vlak bij het winkelcentrum. En parkeren is zelfs gratis! Onze tweede lijstenmakerij is gevestigd in Veendam. Ook hier kunt u gratis parkeren.

Atelier Horneman is de eerste gecertificeerde lijstenmakerij van Groningen en zeer klantvriendelijk ingesteld. Onze medewerkers staan dus graag voor u klaar. Wilt u ons bereiken? Ga dan naar contact voor een plattegrond en onze adresgegevens. 

Waardeert u kwaliteit?

Kwaliteit en service staan bij Atelier Horneman stipt op nummer één. Wij werken op hoog niveau en hebben een grote aanbod aan lijsten. Behalve houten lijsten leveren wij ook aluminium lijsten. Er zijn dus vele combinaties te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan lijsten met passe-partouts en diverse soorten glas. Wij nemen daarnaast graag de tijd om alle mogelijkheden te bespreken. Hierdoor kunnen onze klanten een weloverwogen besluit nemen. Grote inlijstingen kunnen we op afspraak ook bij u in of rondom Eelde leveren.

Lijstenmakerij vlakbij Eelde: kom langs voor inspiratie!

Voorbeelden van inlijsten zetten wij met enige regelmaat op onze website om onze klanten te inspireren. U zult dus zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Behalve schilderijen kunnen ook allerlei objecten en kledingstukken ingelijst worden. U kunt onze lijsthoeken en inlijstvoorbeelden bekijken in onze winkels in Groningen of Veendam. Kijk hiervoor op de pagina inlijst inspiratie.

Zoekt u een restaurateur?

Voor het schoonmaken en restaureren van schilderijen kunt u ook bij ons advies inwinnen. Kunstwerken zien wij eerst graag in het echt. Omdat wij het werk goed moeten kunnen beoordelen. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. U kunt bij onze lijstenmakerij terecht voor schoonmaken en vernissen. Daarnaast werken wij samen met een restaurateur voor de bijzondere projecten.

Winnaar inlijstwedstrijd

Wij hebben al een aantal keer mee gedaan aan de inlijstwedstrijd van Brancheorganisatie Art-Frame. We mochten al meerdere malen een trofee mee naar huisnemen.  In 2020 zijn wij als eerste geëindigd. We ontvingen daardoor de landelijke titel Lijstenmaker van het jaar 2020.

 

 

Lijstenmaker met certificaat
0
Winkelwagen