Lijstenmakerij Groningen

De lijstenmakerij Groningen, Atelier Horneman is goed bereikbaar. We zijn namelijk gevestigd in een buitenwijk van Groningen, vlakbij de A28. De lijstenmakerij is te vinden achter het winkelcentrum in Lewenborg. Hier kunnen klanten gratis parkeren. Bovendien is laden en lossen voor de deur toegestaan. Dit is natuurlijk handig voor grotere kunstwerken en projecten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wilt u ons bereiken? Ga dan naar contact voor een plattegrond en onze adresgegevens. 

Lijsten met hoge kwaliteit

Atelier Horneman is de eerste gecertificeerde lijstenmakerij van Groningen. Kwaliteit en service staat dus bij ons stipt op nummer één. Wij werken op hoog niveau en hebben een grote aanbod aan lijsten. Behalve houten lijsten leveren wij ook aluminium lijsten. Er zijn dus vele combinaties te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan lijsten met passe-partouts en diverse soorten glas. Wij nemen daarnaast graag de tijd om alle mogelijkheden te bespreken. Hierdoor kunnen onze klanten een weloverwogen besluit nemen. Wij leveren aan particulieren. En wij leveren aan  musea en bedrijven door heel Nederland.

Lijstenmakerij Groningen: inlijst inspiratie

Voorbeelden van inlijsten zetten wij met enige regelmaat op onze website om onze klanten te inspireren. U zult dus zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Behalve schilderijen kunnen ook objecten en kledingstukken ingelijst worden. Kijk hiervoor op de pagina inlijst inspiratie

Restauratie schilderijen

Voor schoonmaken en restaureren van schilderijen kunt u ook bij ons terecht. Kunstwerken zien wij graag in het echt. Omdat wij het werk goed moeten kunnen beoordelen. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. U kunt bij onze lijstenmakerij terecht voor schoonmaken en vernissen. Voor speciale restauraties werken daarnaast  wij samen met een professionele restaurateur.

Lijstenmakerij Groningen: Winnaar inlijstwedstrijd

Meerdere malen hebben wij mee gedaan aan de inlijstwedstrijd van Brancheorganisatie Art-Frame. Daarmee sleepten wij meerdere prijzen in de wacht. Met de onderstaande ingelijste wajangpop werden wij een paar jaar geleden tweede van de Benelux. In 2020 zijn wij als eerste geëindigd. We ontvingen dus de landelijke titel Lijstenmaker van het jaar 2020.

0
Winkelwagen