Lijstenmakerij Groningen

Lijstenmakerij Groningen

Atelier Horneman is goed bereikbaar, omdat we in een buitenwijk van Groningen zijn gevestigd. De lijstenmakerij is te vinden achter het winkelcentrum. Hier kunnen klanten gratis kunnen parkeren. Bovendien is laden en lossen voor de deur toegestaan. Dit is handig voor grotere projecten. Onze lijstenmakerij Groningen staat graag voor u klaar. Ga naar contact voor een plattegrond en onze adresgegevens.

Hoge Kwaliteit

Atelier Horneman is de eerste gecertificeerde lijstenmakerij van Groningen. Kwaliteit en service staat bij ons stipt op nummer één. Behalve houten lijsten leveren wij ook aluminium lijsten. Er zijn vele combinaties te bedenken van lijsten met passe-partouts en diverse soorten glas. Wij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden te bespreken zodat onze klanten een weloverwogen besluit kunnen nemen. Behalve aan particulieren leveren wij ook vaak lijsten aan musea en bedrijven door heel Nederland.

Inlijst inspiratie

Voorbeelden van inlijsten zetten wij met enige regelmaat op onze website om onze klanten te inspireren. U zult zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Behalve schilderijen kunnen ook objecten en kledingstukken ingelijst worden. Kijk hiervoor op de pagina inlijst inspiratie

Restauratie Schilderijen

Voor schoonmaken en restaureren van schilderijen kunt u ook terecht bij ons in onze lijstenmakerij Groningen. Kunstwerken worden eerst beoordeeld en aan de hand daarvan wordt een vrijblijvende offerte gemaakt.

Winnaar inlijstwedstrijd

Meerdere malen hebben wij mee gedaan aan de inlijstwedstrijd van Brancheorganisatie Art-Frame. Daarmee sleepten wij meerdere prijzen in de wacht. Met de onderstaande ingelijste wajangpop werden wij tweede van de Benelux.