Lijstenmakerij

Atelier Horneman is de enige gecertificeerde lijstenmakerij van Groningen. Kwaliteit en service staat bij ons stipt op nummer één. In ons eigen atelier maken we lijsten op maat van hout en aluminium. Behalve lijsten leveren we ook spiegels op maat. Onze lijsten zijn van hoge kwaliteit. Onze lijstenmakerij is inmiddels twee keer in de prijzen gevallen tijdens de jaarlijkse inlijst wedstrijd. Hieraan kunnen alle lijstenmakers van de Benelux deelnemen. Er zijn vele combinaties te bedenken van lijsten met passe-partouts en diverse soorten glas. Wij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden te bespreken zodat onze klanten een weloverwogen besluit kunnen nemen.

U vindt ons achter het winkelcentrum in Lewenborg en vlak bij Leenbakker in Veendam waar u gemakkelijk gratis kunt parkeren. Tevens kunt u bij ons laden en lossen voor de deur. Via onze contact pagina kunt u een vraag stellen of meer adres informatie  krijgen.

Restauratie

Naast inlijsten kunnen we ook uw schilderij restaureren.  In samenwerking met professionele restauratoren hebben wij inmiddels menig schilderij laten schoonmaken. Ook voor textiel en papier restauratie kunt u bij ons terecht.

0
Winkelwagen