Lijstenmakerij

Atelier Horneman is de enige op museaal niveau gecertificeerde lijstenmakerij van Noord-Nederland. Kwaliteit en service staat bij ons stipt op nummer één. In ons eigen atelier maken we lijsten op maat van hout en aluminium. Behalve lijsten leveren we ook spiegels op maat. Onze lijsten zijn van hoge kwaliteit. Onze lijstenmakerij is inmiddels twee keer in de prijzen gevallen tijdens de jaarlijkse inlijst wedstrijd. Hieraan kunnen alle lijstenmakers van de Benelux deelnemen.

Bij het uitzoeken van lijsten zijn vele combinaties te bedenken, van lijsten met passe-partouts en diverse soorten glas. Wij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden te bespreken zodat onze klanten een weloverwogen besluit kunnen nemen.

U vindt ons achter het winkelcentrum in Lewenborg waar u gemakkelijk gratis kunt parkeren. Tevens kunt u bij ons laden en lossen voor de deur. Via onze contact pagina kunt u een vraag stellen of meer adres informatie krijgen.

Via het Engelse Fine Art Trade Guild, zijn we gecertificeerd op vergevorderd en museaal niveau, oftewel: GCF Advanced Conservation Framing, ultimate level 1. Wij zijn de tweede lijstenmakerij van Nederland met deze certificeringstitel. 

Restauratie

Naast inlijsten kunnen we ook uw schilderij restaureren.  In samenwerking met professionele restauratoren hebben wij inmiddels menig schilderij laten schoonmaken. Ook voor textiel en papier restauratie kunt u bij ons terecht.

Ophangsysteem

Bij lijstenmakerij Atelier Horneman kunt u een ophangsysteem bestellen. Een ophangsysteem kan handig zijn als u regelmatig werk aan de muur wilt wisselen. Of als u gaat verhuizen naar een nieuwe woning en u geen zichtbare gaten in de muur wilt.

Wij hebben verschillende soorten ophangsystemen, draden en haken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte met of zonder montage. Lees hier meer informatie.

 

0
Winkelwagen