Derde keer inlijstwedstrijd

Dit is de derde keer dat onze lijstenmaker Martin Horneman mee doet met de inlijstwedstrijd van Art-Frame. In de twee vorige edities behaalde hij twee keer de tweede vakjuryprijs. Deze prijzen won hij in de categorie vrije opdracht. Deelnemers aan de wedstrijd dienen een vaste opdracht te maken en een vrije 3D opdracht. Dit jaar moest er een serie van vier zeefdrukken ingelijst worden als vaste opdracht. Voor de vrije opdracht moest een object ingelijst worden die past in het thema “Speelgoed”

Vaste opdracht

Voor de vaste opdracht kreeg iedereen een “creatief doosje” van galerie Bax uit Sneek. Dit is een cd hoesje met daarin 4 originele zeedrukjes. Wij hebben deze zeefdrukken ingelijst in een zilver kleurige lijst. Daarin hebben we een oranje kleurig randje gezet. Deze kleur kwam als enige voor in elk van de zeefdrukjes. Het schuine randje van de passe-partout hebben we ook zelf oranje gekleurd met acrylverf. Om het fris en luchtig te houden zijn de zeefdrukjes zwevend ingelijst met daaromheen een licht blauwe passe-partout. Gunt u ons de publieksprijs dan kunt u stemmen via de volgende link op de vaste opdracht:
https://www.art-frame.nl/vaste-opdracht/?contest=photo-detail&photo_id=67525

 

Vrije opdracht (speelgoed)

Voor de vrije opdracht moest iedereen dit jaar een stuk speelgoed inlijsten. Wij hebben daarvoor een actie pop van Captain America uitgekozen. We hebben er voor gekozen om een poster als passe-partout te gebruiken. Het is een vrij grote lijst geworden voor en relatief kleine pop. Op deze manier stelt het echt wat voor en komt het mooi tot zijn recht aan de wand.

Op Captain America kunt u stemmen via de volgende link:
https://www.art-frame.nl/images-contest/?contest=photo-detail&photo_id=67537

Onze winkel is te vinden achter het winkelcentrum in Lewenborg. Kijk voor meer contactgegevens op onze contact pagina.