Iedereen die bij ons in april een maatwerk lijst besteld krijgt van ons een foto ter waarde van 25 euro. De foto die u zelf naar ons mailt wordt geprint op fotopapier in de afmeting 20x30cm. Vervolgens plakken we hem gratis strak voor u op zodat u een mooi Moederdag geschenk heeft om te geven. We hebben drie maatwerk lijsten in de aanbieding voor deze actie waar we de foto’s in kunnen zetten. Zit uw smaak er niet bij dan is er genoeg keuze voor iets anders.

 

Hoe werkt het

Bij aanschaft van een maatwerk lijst in april krijgt u van ons een foto van 20x30cm gratis. De foto wordt door ons strak opgeplakt op fotokarton. Drie types maatwerk lijsten hebben we in de aanbieding speciaal voor deze actie. 

De foto dient voor 30 april gemaild te worden naar info@atelier-horneman.nl. Vermeldt in de email of u wél of geen lijst er omheen wilt en zo ja welk type. De folder hebben we onder aan deze pagina toegevoegd in PDF.

De foto’s met of zonder lijst kunnen opgehaald worden op 11 mei tussen 9.00-17.00 uur (de dag voor Moederdag). Bestellingen kunnen ook opgestuurd worden voor €6.95 er dient dan vooraf betaald te worden.

 

Aanbieding voor de liefste moeders

Voor de foto’s hebben we drie soorten lijsten geselecteerd die we in de aanbieding hebben tot en met 31 mei zodat uw moeder eventueel zelf een lijst uit kan kiezen. Mocht uw smaak er niet bij zitten dan hebben we genoeg ander opties die we u graag laten zien.

Onze winkel is te vinden achter het winkelcentrum in Lewenborg. Kijk voor meer contactgegevens op onze contact pagina.