Bij lijstenmakerij Atelier Horneman kunt u een ophangststeem bestellen. Een ophangsysteem kan handig zijn als u regelmatig werk aan de muur wilt wisselen. Of als u gaat verhuizen naar een nieuwe woning en u geen zichtbare gaten in de muur wilt.

Wij hebben ophangsystemen bestaande uit verschillende profieldiktes in de kleuren wit en zwart. De ophangsystemen zijn overschilderbaar. Er zijn verschillende soorten ophangdraden en haken beschikbaar. De draad en haak die u kiest is afhankelijk van uw wensen en het gewicht van het op te hangen werk.

Soorten systemen
Wij leveren ophangsystemen van het merk STAS. Zo kunt u bij ons de smalste minirail bestellen, de cliprail, de cliprail max, de cliprail pro en de j-rail. Verder zijn er ook ophangsystemen met spotjes verkrijgbaar: de cliprail pro, de multirail max 12 V, de multirail crown 12 V, de multi flat 12 V. Hiermee kunt u werken aan de muur uitlichten. Tot slot zijn er ook speciale ophangsystemen die verwerkt kunnen worden op plafondsystemen én rails die verwerkt kunnen worden als sierlijsten. Dit laatste is bijzonder mooi in oudere of sierlijke huizen. Een aanvullend product is het papergrip systeem waarin bijvoorbeeld foto’s, kaartjes of (kinder)tekeningen geklemd kunnen worden.

Mogelijkheden
U kunt bij Atelier Horneman een vrijblijvende offerte opvragen voor een compleet ophangsysteem met of zonder mongage. U kunt er voor kiezen om zelf de muren op te meten, maar wij kunnen op afspraak ook langskomen. Wij kunnen dan de ruimtes voor u opmeten en voorbeelden van de ophangsystemen meenemen om samen met u de beste keuze te maken. Op afspraak zijn de voorbeelden ook in onze beide locaties bekijken. Tot slot kunnen wij op verzoek ook de ophangsystemen voor u monteren, hiervoor rekenen wij een uurtarief. Maar hiermee bent u gegarandeerd van een snelle en nette afwerking van uw ophangsysteem.
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de contactpagina.

0
Winkelwagen