Ons verhaal

Atelier Horneman is in 2010 opgericht door kunstenaars Martin Horneman en Stefanie Ottens. Ondanks haar jonge leeftijd heeft het bedrijf inmiddels landelijke bekendheid opgebouwd en levert het lijsten af door heel Nederland aan bedrijven musea, particulieren en diverse kunstenaars. De lijstenmakerij is gevestigd in de Groninger wijk Lewenborg en goed bereikbaar. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Kunstwerken, foto’s, spiegels of andere werkstukken worden vakkundig door onze gecertificeerde lijstenmaker ingelijst op maat. In de lijstenmakerij heeft u keuze uit ruim duizend lijsten. Daarnaast levert Atelier Horneman standaard aluminium wissellijsten en ophangsystemen.

Ga voor meer info naar onze lijstenmakerij

Winnaar nationale inlijstwedstrijd

Twee jaar op rij is Atelier Horneman in de prijzen gevallen bij de inlijstwedstrijd van de branchevereniging Art-Frame. Beide keren won Atelier Horneman de tweede vakjury prijs in de categorie 3-d inlijsten. De eerste keer was de opdracht om een Antiek gereedschap in te lijsten en de tweede keer een souvenir. Vaker dan twee keer heeft Atelier Horneman nog niet mee gedaan aangezien ze de derde keer zelf in de vakjury zaten.

0
Winkelwagen