Passe-partouts zijn bij onze lijstenmakerij in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen. Samen met de klant zoeken we de mooiste combinatie uit.

Behalve standaard wit tinten, zwarten en kleuren zijn er er ook passe-partouts die bekleed zijn met bijvoorbeeld suède of linnen. Met onze computergestuurde passe-partout snijder kunnen we collages met verschillende passe-partout gaten maken, maar we kunnen ook logo’s pregen of letters en allerlei figuren uitsnijden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de vorm van een T-shirt, een cirkel, ovaal of zelfs bloemen, vlinders en nog veel meer! Samen met u maken we het ontwerp.

Normaliter is de binnenkern van een passe-partout wit, maar we kunnen deze ook voor u beschilderen in elke gewenste kleur: van goud, tot blauw tot knal oranje en alles daar tussen in. Een dubbele passe-partout die voor extra diepte zorgt of een zogenaamde Keyline passe partout behoren ook tot de opties. De laatstgenoemde is een drie dubbele passe-partout waarvan de breedtes variëren en waarvan minimaal één een gekleurde binnen passe-partout is. Voorbeelden hiervan kunt u in de winkel bekijken.

Daarnaast letten we op de kwaliteit van de passe-partouts. Over het algemeen zijn ze allemaal zuurvrij. Echter, de ene blijft langer zuurvrij dan de ander. Passe-partouts van de allerbeste kwaliteit zijn degene die van honderd procent katoen zijn gemaakt. In onze winkel kunt u zich hier verder over laten adviseren.

    

0
Winkelwagen