Polychromos van Faber-Castell

Over potloden gesproken, dat is een leuk onderwerp om eens uit te lichten. Er wordt niet voor niks gezegd dat goed kunnen tekenen de basis is voor het goed kunnen schilderen. Maar ook tekenen is een kunstvorm op zich dat de laatste jaren steeds meer welverdiende erkenning krijgt in de Nederlandse kunstwereld.

De term ‘Polychromos’ is afgeleid van de Griekse woorden ‘poly’(veel) en ‘chroma’ (kleur). De 120 kleuren in het Polychromos assortiment en hun oneindige variaties van gemengde kleuren doen de Griekse naam eer aan. Polychromos kleurpotloden zijn bij Atelier Horneman zowel afzonderlijk als in op kleur afgestemde dozen verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de 9000 serie grafietpotloden.

Extra credits krijgt Faber-Castell voor het feit dat ze wereldwijd CO2 neutraal opereren, hun potloden maken uit eco-bossen, hun producten vrij van schadelijke stoffen zijn en worden geproduceerd in een CO2 neutrale productie. Daarnaast zijn de potloden duurzaam, omdat Faber-Castell garant staat voor kwaliteit. Zo zou de binnenste grafiet- of kleurstaaf van hun potloden niet mogen breken, ook niet als je deze hebt laten vallen. Is dat wel het geval? Dan mag je een nieuwe potlood bij ons ophalen!

0
Winkelwagen