Poster inlijsten

Bij een poster inlijsten denk men vaak aan een simpel lijstje. De poster heeft immers niet veel gekost en het moet allemaal wel een beetje in verhouding blijven. Natuurlijk kunnen wij een poster in een eenvoudige wissellijst stoppen en zo blijft het een mooie ingelijste poster. Toch kun je een poster juist iets extra’s geven door er een prachtige of goede lijst om te zetten. Wat we hiermee bedoelen kun je hier lezen.

 

Poster verzamelaars

Steeds vaker zien we dat er mensen bij ons langs komen met speciale posters. Bijvoorbeeld affiches van musea uit oude tijden, gelimiteerde oplages, gesigneerde posters en ga zo maar door. Deze posters zijn populair onder verzamelaars en verdienen vaak een ander manier van inlijsten. De poster heeft dan namelijk verzamelwaarde. Voor het inlijsten van zulke poster nemen we vaak betere materialen die er voor zorgen dat de poster optimaal beschermt wordt.

 

Een waar kunstwerk

Ook kan een lijst er voor zorgen dat een poster er uit gaat zien als een waar kunstwerk. Zo hebben wij in onze lijstenmakerij twee posters van Van Gogh ingelijst. De ene hebben we ingelijst als een poster, omdat het wel een beetje in verhouding moet blijven. Bij de andere poster hebben we kosten nog moeite bespaart en alleen maar gezocht naar een zo mooi mogelijk resultaat. De poster hebben we voorzien van een drie dubbel passe-partout waarvan we de schuine kantjes met de hand hebben gekleurd zodat het perfect bij elkaar past. Ook zit er in deze lijst museum glas wat bijna niet spiegelt en zorgt voor extra bescherming tegen verkleuren.  Een poster op déze manier inlijsten zorgt er voor dat het een waar kunstwerk wordt. Klanten bij ons in de winkel vragen zich soms wel eens af wij een echte Van Gogh hebben, omdat die zo mooi is  ingelijst. Tussen deze twee mogelijkheden zit natuurlijk een groot prijsverschil, maar daar tussen zitten ook nog vele mogelijkheden. 

 

Wil je nu ook een poster inlijsten of heb je nog vragen kijk dan even op onze contactpagina

 

 

0
Winkelwagen