3D inlijsten

3D inlijsten slangenvel

3D inlijsten zie je tegenwoordig steeds vaker. Het is een prachtige methode om dierbaarheden te beschermen. Wat we vaak inlijsten zijn voetbalshirts, doopjurkjes en medailles. Eigenlijk is er veel meer mogelijk. Vandaar dat wij hier steeds voorbeelden plaatsen om klanten te inspireren.

Slangenvel

Het inlijsten van een slangenvel hadden we nog nooit gedaan. Totdat buikdanseres Samiera bij ons binnen kwam. Samiera Heeft jaren optredens gedaan met haar prachtige slang. De huiden die achterbleven bij het vervellen van het beest liet ze zien aan kinderen tijdens haar lezingen. Één van vellen mochten wij inlijsten als aandenken aan de slang die haar heel dierbaar was. We hebben het slangenvel eerst vastgezet op zwart passe-partout karton zodat hij er mooi uit springt. Vervolgens hebben we de lijst gemaakt. De lijst komt uit de toepasselijke Komodo serie. In de lijst zitten zwarte spacers in de sponning om te voorkomen dat het slangenvel niet tegen het glas aangedrukt wordt.

UV-werend glas

Om het slangenvel goed te beschermen tegen verkleuren is gekozen voor UV-werend glas. verder heeft dit glas ook nog eens een anti reflecterende coating. Hierdoor kun je optimaal van het ingelijste object genieten.

“Het slangenvel hebben we vastgezet aan het pass-partout met garen. Zo kan het er ooit nog uitgehaald worden zonder beschadigingen.”

Lijst code

261240
}

Levertijd

ca. 2 weken

Categorie

objecten

Glassoort

UltraVue Uv70

Meer inlijst inspiratie

0
Winkelwagen