Voetbalshirt inlijsten

, , ,
Voetbalshirt inlijsten

Een voetbalshirt strak in een lijst krijgen? Dat is niet zomaar een even een klusje. Het is zonde om een shirt zonder een gedegen bevestiging in te lijsten. Uiteindelijk zal de voetbalshirt gaan hangen. Ook moeten we vaak shirts her-inlijsten die rechtstreeks tegen het glas aan zijn gedrukt. Hierdoor kan er vocht en dus schimmel in de shirt komen, ook dat wil je dus liever niet! Op de foto zie je het resultaat van een van onze inlijstingen. In overleg met de klant bekijken we of we de voor- of achterkant van het shirt laten zien en of de mouwen ook zichtbaar moeten zijn. Vervolgens spannen we de shirt strak op om foambord die precies op het maat en model van de shirt is gesneden.

Aan de achterkant wordt met roestvrije speldjes de shirt vastgezet, zodat deze altijd weer onbeschadigd losgemaakt kan worden. Het foambord wordt vervolgens weer bevestigd op een zuurvrije achterwand. De lijst wordt verdiept zodat het shirt niet tegen het glas aankomt. De inlijsting kan uitgebreid worden met een passe-partout, een kader voor informatie over het shirt, een foto, een gouden of zilveren naambordje, het logo van de voetbalvereniging etc. Ook kan er gekozen worden voor verschillende soorten glas, zoals museumglas of floatglas. Vaak wordt er gekozen voor een strakke zwarte lijst, maar je kan natuurlijk ook voor een kleurtje gaan.

Wij hebben er des te meer plezier in om goed werk af te leveren en dat geldt ook voor het inlijsten van voetbalshirts of andere kledingstukken. Vanwege onze kennis op dit gebied, worden we zelfs gevraagdom workshops te geven aan andere lijstenmakers.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

8 april 2023

0
Winkelwagen