Passe-partout snijden

Passe-partout snijden

Passe-partout snijden we in allerlei soorten een maten. De standaard witte tonen hebben wij op voorraad in de maat 120 x 90cm. Verder hebben wij keuze uit vele kleuren en zelfs passe-partouts bekleed met fluweel en linnen. Wilt u liever zelf snijden dan mag u ook losse platen passe-partout afnemen.

 

Passe-partout boekje

Meestal maken wij een boekje van het passe-partout. Dat betekend dat we behalve een passe-partout mét gat snijden ook een passe-partout snijden die we als achterwand gebruiken. Deze twee passe-partouts bevestigen we aan elkaar met tape als een boekje zodat het scharniert. Dit doen we zodat het werk aan de voor én achterzijde beschermt is door een plaat zuurvrij karton. Verder maken we van het boekje en het glas een stofdicht pakket door het met tape rondom dicht te plakken. Dit pakket gaat vervolgens in de lijst en zorgt er voor dat je jaren plezier hebt van het ingelijste stuk.

 

Passe-partout randen kleuren

Er zijn passe-partouts beschikbaar met een gekleurde kern. Na het snijden is de snijrand bij deze passe-partouts gekleurd zoals bij de ingelijste computer. Zit je gewenste kleur er niet bij dan hebben wij een methode om zelf de snijranden te kleuren. Dit doen we met acrylverf en levert een heel strak resultaat op.

“Voor speciale projecten kunnen wij computergestuurd passe-partouts laten maken. Hiermee kunnen we zelfs letters en speciale vormen laten uitsnijden.”

soorten

ca.400

}

Levertijd

Afhankelijk van drukte

Categorie

Passe-partout

snijrand

45 graden

Meer projecten