Speelgoed inlijsten

Captain America ingelijst

Voor de landelijke inlijstwedstrijd van Branchevereniging Art-Frame hebben wij Captain America ingelijst. We moesten speelgoed inlijsten. Verder was de opdracht vrij. Hiermee konden we zo creatief mogelijk aan de slag. Dit hebben wij gedaan door één van onze favoriete actie heroes in te lijsten.

Captain America

Wij hebben gekozen voor Captain America, omdat dit speelgoed erg populair is. Zelf  zijn we ook enorm fan van Marvel films. Voor het inlijsten van de Captain America pop hebben we een zogenaamde Shadowbox gemaakt. Hierin zit de pop met draden bevestigd aan het passe-partout karton. Op deze manier kan het er ook ooit weer uitgehaald worden zonder beschadigingen. 

Passe-partout

Een poster van Captain America hebben wij opgeplakt en gebruikt als passe-partout. Hierin is een uitsnede gemaakt voor het speelgoed. De randen van de uitsnede zijn ingelegd met fillets. Dit zijn de gekleurde randjes langs het gat. De blauwe en rode passepartout rondom de poster zijn voorzien van textiel. Dit zijn precies de kleuren van de kleding van Captain America. 

Stemmen

Stemmen op onze inzending kan nog tot en met 17 uur 15 januari 2019. Via de volgende link Stemt u op onze inzending. https://www.art-frame.nl/images-contest/?contest=photo-detail&photo_id=67537

“Speelgoed inlijsten kan op vele manieren. Wij hebben Captain America ingelijst met een poster er omheen als Passe-partout.”

Lijst code

261240
}

Levertijd

ca. 2 weken

Categorie

objecten

Glassoort

UltraVue Uv70

Meer inlijst inspiratie

0
Winkelwagen