Stylingadvies

Stylingadvies

Vindt u het lastig om een passende lijst te vinden voor uw interieur of wilt u graag stylingadvies op maat? Dan bent u bij Atelier Horneman aan het juiste adres.

 

Wij komen graag bij u thuis voor het geven van advies over passende lijsten, verlichting en zelfs kleurgebruik op uw wand. We streven naar een mooi geheel.

Denk bijvoorbeeld aan spotjes, een ophangsysteem en een juiste verhouding qua maatvoering tussen uw inlijsting en de ruimte daaromheen. Door het toevoegen van een passende kleur op de muur ontstaat er een sferisch geheel.

 

Als galeriehouders, tentoonstellingsvormgevers, lijstenmakers en kunstenaars hebben beide eigenaren van Atelier Horneman veel ervaring in het inrichten van verschillende ruimtes en inlijstingen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten kunt u contact opnemen via info@atelier-horneman.nl of 050-750 3467.
“Wij zijn de lijstenmaker die bij u thuis komt voor het geven van stylingadvies. Voorbeelden bij u thuis op de bank bekijken voor een sfeervol geheel van uw interieur.”

Meer informatie?

10 + 6 =

l

adviesgesprek

€ 45,-
\

Reiskosten

0.19 p/km

Categorie

stylingadvies

Afzetgebied

Nederland
0
Winkelwagen