Puzzel inlijsten

Een puzzel inlijsten op maat doe je niet zo maar. Er veel tijd en energie in gestoken. Misschien ben je wel blij dat het eindelijk klaar is. Ook zal je er veel plezier bij beleeft hebben. Inmiddels heb je besloten de puzzel in te laten lijsten. Meestal zijn dit geen standaard maten. Daarom kom je bij een vakkundige lijstenmaker terecht. In dit geval Atelier Horneman in Groningen.

Het wordt nog steeds gedaan, puzzels maken en inlijsten. De puzzel van 3000 stukjes die ik op deze pagina heb ingelijst is als souvenir meegenomen uit Afrika. Onze nieuwste lijst in de collectie uit de MOMA serie paste hier goed omheen door de kleur en natuurlijke uitstraling. We hebben het geheel voorzien van Perfect White Art glas zodat de puzzel optimaal bekeken kan worden zonder hinder van schitteringen.

Goed bereikbaar

Het liefst wil je met puzzel en al in de winkel laden en lossen. Dat kan bij ons nog net niet, maat het is toegestaan om voor onze lijstenmakerij te laden en lossen. Vervolgens kunt u de auto gratis om de hoek parkeren. Op onze contactpagina staat uitgebreid hoe u ons kunt vinden.

 

 

 

0
Winkelwagen