Ronde lijsten

Ronde lijsten

Ronde lijsten zijn niet overal te vinden. Wij hebben ze wel in de collectie van onze lijstenmakerij. Deze lijsten zijn leverbaar in diverse maten vanaf 8 centimeter. In klein fabriekje in Frankrijk worden deze lijsten op ambachtelijke wijze in een aantal standaard maten voor ons gemaakt. De grootste standaard maat die wij leveren is 50 centimeter in doorsnee. De lijsten zijn in vier kleuren beschikbaar. Er is ook een blank houten ronde lijst. dit type kunnen wij desgewenst zelf op kleur brengen. 

Rond glas

Voor deze lijsten heeft u misschien ook rond glas nodig. Daarvoor hebben we een cursus gehad bij een glas en lood specialist. Hij heeft ons geleerd hoe we rond glas moeten snijden. Dit is niet heel eenvoudig en gaat ook zeker wel eens mis. Toch hebben we al meerder ronde glasplaten gesneden naar volle tevredenheid. Glas is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Er is floatglas 2 mm en museumglas 2 mm. Museumglas is minimaal 70% UV-werend en minder spiegelend. Meer informatie over dit glas vind je op Tru Vue.

Ronde passe-partouts

Behalve rond glas heb je voor deze lijsten ook ronde passe-partouts nodig. Die snijden wij met een speciale snijder op maat. Indien nodig zelf computergestuurd. Passe-partouts zorgen ervoor dat het werk niet tegen het glas aan komt. Op deze manier is uw werk beter beschermd en geconserveerd.

Meer informatie kunt u aanvragen via onze contact pagina.

0
Winkelwagen