Staatsloten bij inlijsten borduurwerk

Klant bij Atelier Horneman in Groningen wint een straatje staatsloten bij het inlijsten van een borduurwerk. Het was in april dat mevrouw het borduurwerk kwam inlijsten. Elke maand dat klanten met een VIPcard iets laten inlijsten maakt die gene kans op leuke prijzen. Dit varieert van een bos bloemen tot staatsloten en zelfs een deel van het aankoop bedrag retour.

Grote verassing
Inmiddels is het  al een tijdje geleden dat het ingelijste borduurwerk is opgehaald. Totaal onverwacht kwam dan ook ons telefoontje dat mevrouw in de prijzen was gevallen. Het was een enorme verassing en nog dezelfde middag is de prijs in ontvangs genomen.

Mee doen?
Ook kans maken op leuke prijzen bij het kopen van een lijst? Dat kan, iedereen mag mee doen. De VIPcard acties worden door de branchevereniging Art-Frame georganiseerd. Klanten die bij een deelnemende winkel iets kopen en zich in de winkel aanmelden voor een VIPcard maken direct kans op leuke prijzen bij aankoop van een lijst. De lopende VIPactie vind je op onze homepage in de slider.

0
Winkelwagen