Wissellijsten op maat

Atelier Horneman levert wissellijsten op maat. De wissellijsten zijn van het Nederlandse merk Barth en in diverse kleuren leverbaar. Behalve op maat zijn deze wissellijsten ook leverbaar in vele standaard maten die iets voordeliger zijn. Barth wissellijsten zijn van hoge kwaliteit en is daarmee niet voor niets de best verkochte wissellijst aan kunstenaars.

 

Maatwerk

Wij horen regelmatig  van klanten dat zij een wissellijst zoeken van een bepaalde maat. Deze kunnen ze vervolgens nergens vinden. Wij hebben veel meer standaard maten dan bijvoorbeeld de Ikea. De kwaliteit van onze wissellijsten zijn ontzettend veel beter. En ja, die kosten ook iets meer. daarvoor heeft u wel een lijst waar u nog jaren van zult genieten.  Mocht de gewenst maat er niet bij zitten dan bestellen wij uw wissellijst op de gewenste maat. 

 

Kwaliteit

De kwaliteit van een Barth wissellijst zit hem vooral in de stevigheid. De achterwand is voorzien van een sterk ophangdraad en stevige roestvrijstalen wisselveren. Deze wisselveren drukken het het kunstwerk of poster goed aan in de lijst waardoor het er mooi strak in komt te zitten. Door de stevigheid van de wissellijst gaat hij veel langer mee dan de gemiddelde wissellijst. Ook na veelvoudig wisselen. 

 

Kleuren

De Barth lijsten zijn leverbaar in diverse kleuren en in verschillende prijscategorieën. Mat zilver aluminium is het voordeligste. Dit is de het aluminium profiel zonder verdere bewerkingen. Vervolgens in categorie twee komen de standaard kleuren wit, zwart, brons en dergelijke. Daarna komen de geborstelde varianten en tot slot wissellijsten voorzien van echt hout fineer. Deze fineerlagen zijn van zeer hoge kwaliteit en maken het mogelijk om een smalle houten lijst om uw werk te zetten die niet krom trekt.

 

Voor vragen en een prijsopgave kunt u het beste kijken op onze contact pagina.
Wissellijsten kunnen ook opgestuurd worden indien gewenst.

 

Wissellijsten op maat

Wissellijsten op maat

0
Winkelwagen